Apoyo educativo académico y personal. Asesoramiento psicopedagógico a alumnos y familias.
TALES - Classes de reforç i Suport psicopedagògic
El secreto de tu éxito

Refuerzo escolar

Aprende a aprender

Grupos dirigidos y talleres

TALES - Classes de reforç i Suport psicopedagògic
Asesoría

Servicios psicopedagógicos

¿Por qué elegir Centre Tales?

Somos psicólogas y pedagogas

Entendemos a las personas para identificar sus puntos fuertes y débiles y diseñar un plan a la medida de cada uno. Te guíamos para sacar lo mejor de ti.

Ayudamos a progresar

Motivamos a los alumnos para mejorar su rendimiento académico y reforzar la autoconfianza y el crecimiento personal.

Enseñamos a aprender

Potenciamos las capacidades propias de los estudiantes para promover el aprendizaje autónomo.

Trato cercano y personal

Fomentamos el trato cercano, respetuoso, sincero y transparente, que personalizamos y adaptamos a cada uno.

Melina de Anta DiazMelina de Anta Diaz
18:58 27 Jul 23
Max ha realitzat el taller de gestió emocional, estem molt contents amb el tracte i professionalitat, personal molt proper i els nens van contents. Recomano aquest taller a tots els escolars i adolescents perquè treballen per conèixer i saber gestionar les emocions ja des de petits que els servirà quan siguin adults i tota la vida. Una extraescolar diferent i super útil en tots els àmbits. Val la pena invertir en salut mental
ANNA CLOSA PUJABETANNA CLOSA PUJABET
10:50 23 May 23
Fan un treball excel·lent! Els professors ajuden i s'adapten a les demandes de l'alumne.En quant a la gestió i organització, un 10! Adapten els horaris i busquen solucions a qualsevol petició.Molt bona experiència!
Carlos SanchezCarlos Sanchez
11:03 16 Oct 21
susanna guixsusanna guix
05:44 16 Sep 21
L’experiencia dels meus fills es exelent! Grans profesionals al mon de l’ensenyament, molt contents de l’ajuda que rebem i el tracte inmillorable!
Gloria GARCIA RUIZGloria GARCIA RUIZ
13:33 06 Sep 21
L'equip de Tales el conformen professionals altament qualificats. Destaquem el tracte personalitzat i la bona comunicació que estableixen amb l'alumne, família i escola. La nostra experiència ha estat molt positiva i traduïda en uns resultats. Recomanem els seus serveis!
Marina PlanellMarina Planell
15:17 30 Aug 21
Centre educatiu amb bons professionals per a alumnes de primària i secundària, entre altres nivells i estudis. Atenció personalitzada i contacte directe amb l'escola o institut i la família. Ambient familiar i cordial. Molt recomanable.
Sara MartínezSara Martínez
09:58 20 Dec 18
Personal molt qualificat i amb molta experiència en l'àmbit pedagògic i psicològic. Recomanable 100% ! Preus assequibles i molta garantia d'èxit a nivell de millores en el rendiment acadèmic. En sèrio. El recomano.
Cristina Fuster OlivaCristina Fuster Oliva
09:31 07 Nov 18
Sóc una ex-alumna de la professora Elisabet, personalment crec que el seu mètode d'aprenentatge és diferent al tradicional.A la seva classe l'aprenentatge era significatiu i utilitzava molt la pràctica.És una persona molt activa i sempre ens ajudava en qualsevol dubte, treball o necessitat.
js_loader