1 septiembre, 2017

NOSALTRES

Tales centre psicopedagògic és un centre familiar amb un petit equip multidisciplinari format per psicòlogues i professors/es amb diversos anys d’experiència en l’àmbit de l’educació. Hi trobareu un tracte molt proper, ja que ens agrada cuidar el tracte personal i adaptar-nos el màxim possible a les necessitats de cada alumne, des del respecte, la confiança i la transparència.


ELISABET VIÑALS ARIÑO

Llicenciada en Psicologia. Número de col·legiada 25511. Màster interuniversitari de Psicologia de l’Educació. Màster de Professorat de Secundària, especialitat Orientació Educativa. Professora de secundària i cicles formatius des de 2013. Treballant amb alumnes amb dificultats d’aprenentatge des de 2003 i amb moltes ganes de seguir ajudant i aprenent de cada alumne.


SARA JAVATO JIMENEZ

Graduada en Pedagogia a la universitat de Barcelona. Impartint classes des de l’any 2015 a estudiants amb dificultats d’aprenentatges utilitzant recursos educatius basats en la personalització de les sessions i la cerca de tècniques que afavoreixin el desenvolupament creatiu, crític i emocional dels nens. Actualment professora del centre Tales.


JAUME PEÑA PUIGGRÓS

Llicenciat en Enginyeria Elèctrica, a la UPC (EPSEM). Des del 2014 impartint classes particulars de ciències, fent comprendre la ciència des de la seva base, convertint aquesta sempre en interessant!


MARINA GONZÁLEZ GONZÁLEZ

Graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, número de col•legiada 26164. Amb experiència en intervencions psicològiques i psicopedagògiques en nens i adolescents. Impartint classes de reforç desde l’any 2014 i classes d’angles desde l’any 2018. Treballant amb alumnes amb dificultats d’aprenentatge i ajudant-los amb la gestió emocional. Fent classes inclusives, dinàmiques i properes.