1 septiembre, 2017

NOSALTRES

Tales centre psicopedagògic és un petit equip multidisciplinari format per psicòlogues i professors/es amb diversos anys d’experiència en l’àmbit de l’educació.


ELISABET VIÑALS ARIÑO

Llicenciada en Psicologia. Número de col·legiada 25511. Màster interuniversitari de Psicologia de l’Educació. Màster de Professorat de Secundària, especialitat Orientació Educativa. Professora de secundària i cicles formatius des de 2013. Treballant amb alumnes amb dificultats d’aprenentatge des de 2003 i amb moltes ganes de seguir ajudant i aprenent de cada alumne.


MIREIA BALCELLS VALERIO

Graduada en Pedagogia. Formada en estratègies i recursos per a la intervenció educativa amb infants i adolescents: educació emocional, mindfulnes i matemàtiques per primària. Des d’una mirada propera i creativa, acompanyant a infants de primària i joves de secundària, en coordinació amb famílies i professionals des de 2015. Compromesa i amb ganes d’educar des d’una visió holística, tenint en compte a l’infant i les seves necessitats.


JAUME PEÑA PUIGGRÓS

Licenciat en Enginyeria Elèctrica, a la UPC (EPSEM). Amb més de quatre anys d’experiència impartint classes particulars de ciències, fent comprendre la ciència des de la seva base, convertint aquesta sempre en interessant!


SARA JAVATO JIMENEZ

Graduada en Pedagogia a la universitat de Barcelona. Impartint classes des de l’any 2015 a estudiants amb dificultats d’aprenentatges utilitzant recursos educatius basats en la personalització de les sessions i la cerca de tècniques que afavoreixin el desenvolupament creatiu, crític i emocional dels nens. Actualment professora i recepcionista del centre Tales.


AIDA JORBA LÓPEZ

Tècnic Superior en Disseny Gràfic i actual Dissenyadora d’Interfícies d’Usuari. Graduada en Lingüística Aplicada amb especialitat d’Alemany i Llengua de Signes.  Col·laboradora externa responsable dels dissenys de l’empresa.