Sobre el centre

Al Centre Tales el nostre equip multidisciplinari facilita suport educatiu i acadèmic a alumnes i famílies.

Equip

Un equip multidisciplinari format per professionals de l’àmbit de la psicologia, la pedagogia, i les ciències, amb diversos anys d’experiència en el món de l’educació.

Objectius

Ensenyar i ajudar a aprendre. Que l’alumne segueixi un desenvolupament constant buscant potenciar les capacitats pròpies i promoure l’aprenentatge autònom.

Com ho fem?

Mitjançant tècniques i eines que ajuden a assimilar millor els aprenentatges, a connectar-los entre sí i a fer-los més significatius.

Equip orientador

A TALES trobareu un centre psicopedagògic molt familiar i cohesionat format per diferents professionals de l’àmbit de la psicologia, la pedagogia i les ciències, amb diversos anys d’experiència amb infants, joves i adults.

El servei que oferim es basa en un tracte proper, respectuós, sincer i transparent, que intentem personalitzar i adaptar el màxim a cadascú dins les nostres possibilitats.

El nostre propòsit és poder oferir un millor servei cada dia, per aquesta raó donem molta importància al treball en equip i a la cerca de noves metodologies d’ensenyament-aprenentatge.

Elisabet Viñals Ariño

Llicenciada en Psicologia

Soc l’Eli. Em considero una persona detallista, sociable, propera i transparent. “Tracta als altres com t’agrada que et tractin a tu”; aquesta frase sempre m’ha definit. L’any 2003 em vaig engrescar a treballar de professora de reforç i fins l’actualitat.

Sóc Llicenciada en Psicologia, número de col•legiada 25511, amb Màster interuniversitari de Psicologia de l’Educació i Màster de Professorat de Secundària, especialitat Orientació Educativa.

Treballo de professora a centres d’educació formal des de 2013, i al gener de 2018 vaig obrir el projecte TALES. Em sento molt afortunada de poder dir que m’encanta la meva feina i els meus companys. Intento gaudir cada classe que faig i amb qui la faig.

Mai he perdut les ganes de seguir ajudant a cada alumne i seguir aprenent de cadascú d’ells, i espero seguir així molt de temps.

Sara Javato Jiménez

Pedagoga

Soc la Sara, pedagoga graduada a la UB. Impartint classes des de l’any 2015 a estudiants amb dificultats d’aprenentatges.

Amant dels animals, però els meus preferits són el Tigger i l’Stitch, els meus nens de quatre potes. M’encanten els escapes rooms i els jocs de taula. Faig de la meva passió una professió, utilitzant recursos educatius basats en la personalització de les sessions per a cada alumne.

Cerco tècniques que afavoreixin el desenvolupament creatiu, crític i emocional dels nens i nenes, però sobretot amb l’objectiu de gaudir de l’aprenentatge de forma conjunta, perquè educar és cosa de tots.

Mai he perdut les ganes de seguir ajudant a cada alumne i seguir aprenent de cadascú d’ells, i espero seguir així molt de temps.

Gabriel Busquet Vinueza

Estudiant d’enginyeria química

Em dic Gabriel, soc estudiant d’enginyeria química al campus d’Igualada.

Des de sempre m’han encantat els números, la divulgació i al mateix temps l’art plàstic, musical i poètic. Considero que barrejar aquests dos móns és imprescindible per transmetre coneixements.

És per això que crec que és molt important atrevir-se a participar en l’àmbit de l’ensenyament sortint a la pissarra i exposant perquè és la millor manera de sortir de tu mateix i mostrar les teves idees.

El meu somni és arribar a ser professor i despertar en tothom les ganes d’aprendre i ajudar-nos a deixar el món millor de com l’hem trobat.

Ana Rosa Martinovisky

Psicòloga

Em dic Ana, soc mare, filla, amiga, companya i també psicòloga (número de col·legiada 28273). Sempre vaig treballar amb nens, joves, pares i, actualment, amb avís i àvies dels que continuo aprenent cada dia.

M’agrada la música de totes les èpoques, analitzar pel•lícules i ballar…ho considero molt terapèutic! M’interessa llegir articles de psicologia i estar al corrent dels canvis i evolució de la societat.

T’animo a venir a aquest espai privat d’escolta on podràs expressar-te lliurement i parlar del que et preocupa. T’ofereixo la meva ajuda professional per, trobar junts, el camí cap a una solució i millor qualitat de vida.

Irena Gual Grados - TALES

Irena Gual Grados

Llicenciada en Història

Soc la Irena, estudiant d’últim curs d’Història a la Univeritat de Lleida.

Des de petita he estat interesada en saber d’on venim, què ens envolta, per això vaig decidir-me pels estudis d’història. Durant aquests anys he estudiat molts periodes històrics, però el que més em crida l’atenció és el contemporani, l’actual.

Fa quatre anys vaig començar al món de les classes particulars de repàs per poder ajudar als joves a entendre millor allò que estudien. Considero que comprendre és la base de l’aprenentatge, i per això dirigiré els meus estudis cap al ensenyament amb un màster d’educació. Vull que s’ensenyi a entendre, interioritzar, assimilar, preguntar-se el perquè de les coses i no només memoritzar. L’educació i l’ensenyament són imprescindibles en el futur de tothom i cal treballar-hi des de la base.