Sobre el centre

Al Centre Tales el nostre equip multidisciplinari facilita suport educatiu i acadèmic a alumnes i famílies.

Equip

Un equip multidisciplinari format per professionals de l’àmbit de la psicologia, la pedagogia, i les ciències, amb diversos anys d’experiència en el món de l’educació.

Objectius

Ensenyar i ajudar a aprendre. Que l’alumne segueixi un desenvolupament constant buscant potenciar les capacitats pròpies i promoure l’aprenentatge autònom.

Com ho fem?

Mitjançant tècniques i eines que ajuden a assimilar millor els aprenentatges, a connectar-los entre sí i a fer-los més significatius.

Equip orientador

A TALES trobareu un centre psicopedagògic molt familiar i cohesionat format per diferents professionals de l’àmbit de la psicologia, la pedagogia i les ciències, amb diversos anys d’experiència amb infants, joves i adults.

El servei que oferim es basa en un tracte proper, respectuós, sincer i transparent, que intentem personalitzar i adaptar el màxim a cadascú dins les nostres possibilitats.

El nostre propòsit és poder oferir un millor servei cada dia, per aquesta raó donem molta importància al treball en equip i a la cerca de noves metodologies d’ensenyament-aprenentatge.

Elisabet Viñals

Llicenciada en Psicologia

Soc l’Eli. Em considero una persona detallista, sociable, propera i transparent. “Tracta als altres com t’agrada que et tractin a tu”; aquesta frase sempre m’ha definit. L’any 2003 em vaig engrescar a treballar de professora de reforç i fins l’actualitat.

Sóc Llicenciada en Psicologia, número de col•legiada 25511, amb Màster interuniversitari de Psicologia de l’Educació i Màster de Professorat de Secundària, especialitat Orientació Educativa.

Treballo de professora a centres d’educació formal des de 2013, i al gener de 2018 vaig obrir el projecte TALES. Em sento molt afortunada de poder dir que m’encanta la meva feina i els meus companys. Intento gaudir cada classe que faig i amb qui la faig.

Mai he perdut les ganes de seguir ajudant a cada alumne i seguir aprenent de cadascú d’ells, i espero seguir així molt de temps.

Sara Javato

Pedagoga

Soc la Sara, pedagoga graduada a la UB. Impartint classes des de l’any 2015 a estudiants amb dificultats d’aprenentatges.

Amant dels animals, però els meus preferits són el Tigger i l’Stitch, els meus nens de quatre potes. M’encanten els escapes rooms i els jocs de taula. Faig de la meva passió una professió, utilitzant recursos educatius basats en la personalització de les sessions per a cada alumne.

Cerco tècniques que afavoreixin el desenvolupament creatiu, crític i emocional dels nens i nenes, però sobretot amb l’objectiu de gaudir de l’aprenentatge de forma conjunta, perquè educar és cosa de tots.

Mai he perdut les ganes de seguir ajudant a cada alumne i seguir aprenent de cadascú d’ells, i espero seguir així molt de temps.

Gabriel Busquet

Estudiant d’enginyeria química

Em dic Gabriel, soc estudiant d’enginyeria química al campus d’Igualada.

Des de sempre m’han encantat els números, la divulgació i al mateix temps l’art plàstic, musical i poètic. Considero que barrejar aquests dos móns és imprescindible per transmetre coneixements.

És per això que crec que és molt important atrevir-se a participar en l’àmbit de l’ensenyament sortint a la pissarra i exposant perquè és la millor manera de sortir de tu mateix i mostrar les teves idees.

El meu somni és arribar a ser professor i despertar en tothom les ganes d’aprendre i ajudar-nos a deixar el món millor de com l’hem trobat.

Laura Batet

Pedagoga

Soc la Laura, pedagoga, educadora infantil i estudiant del màster de psicopedagogia. Des de sempre he tingut molt clar que em volia dedicar al món de l’educació, més especialment a atendre aquells infants i joves amb necessitats educatives.

Em considero una persona alegre, propera, perfeccionista i implicada en el treball. En el meu temps lliure. M’agrada fer esport, escoltar música, anar a la muntanya…

Una de les coses que realment m’omple és veure que els meus alumnes gaudeixen mentre adquireixen coneixements, és per això que sempre adapto els continguts a les seves necessitats, ja que tothom ha de tenir l’oportunitat d’aprendre.

Centre Tales - Classes de reforç i Suport psicopedagògic

Mar Garrido

Estudiant de Química

El meu nom és Mar, estudiant de Química, el meu objectiu com a professora del centre Tales és ajudar i acompanyar als nens en el seu procés d’aprenentatge.

Personalment em considero una persona treballadora, responsable i molt propera, amant del ball, de la música i la creativitat.

En el meu camp que és la ciència és molt important ser constant, tenir curiositat i motivació per aprendre i això és el que intento ensenyar.

Mariona Juncà

Estudiant de Traducció i interpretació

Soc la Mariona, estudiant de Traducció i interpretació a la UAB.

M’apassionen els idiomes i la lectura, però va ser la meva inclinació pel món dels números i la ciència el que em va portar a fer el batxillerat científic.

Sempre he tingut una gran curiositat per aprendre i gaudeixo molt d’acompanyar els nens i nenes en el seu propi aprenentatge. Crec que és un procés molt diferent per a cada alumne, i és en aquesta diversitat on s’hi troba la bellesa d’aprendre.

Ana Rosa Martinovisky

Psicòloga

Em dic Ana, soc mare, filla, amiga, companya i també psicòloga (número de col·legiada 28273). Sempre vaig treballar amb nens, joves, pares i, actualment, amb avís i àvies dels que continuo aprenent cada dia.

M’agrada la música de totes les èpoques, analitzar pel•lícules i ballar…ho considero molt terapèutic! M’interessa llegir articles de psicologia i estar al corrent dels canvis i evolució de la societat.

T’animo a venir a aquest espai privat d’escolta on podràs expressar-te lliurement i parlar del que et preocupa. T’ofereixo la meva ajuda professional per, trobar junts, el camí cap a una solució i millor qualitat de vida.